Bezorgen Locatie Heerhugowaard

Speel-o-theek de Zusjes Heerhugowaard gaat vanaf 9 januari thuis bezorgen ivm Corona

Ivm het corona virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren nog langer gesloten te houden. Juist in deze tijd is dit een moeilijk besluit, omdat kinderen vooral nu snakken naar speelmateriaal. Om toch gebruik te kunnen maken van de speel-o-theek hebben wij het volgende bedacht.

Bezorgen Locatie Heerhugowaard

We kunnen uw reservering thuis bezorgen.

Hoe gaat dit in zijn werk:

 1. Via uw online omgeving in Aura (zorg dat u een profiel hebt aangemaakt) kunt u spelmateriaal reserveren. Vervolgens zullen wij deze materialen op de eerst volgende zaterdag bij u langsbrengen. U krijgt van tevoren een tijdvak te horen wanneer wij voor de deur staan. (Wanneer dit niet schikt kunt u een andere afspraak maken via mail of mobiel nummer van de speel-o-theek).
 2. Reserveert u voor vrijdagochtend 10 uur dan bezorgen wij de zaterdag erna bij u de spellen.
 3. Voor het bezorgen vragen wij, ivm corona, wel een extra bijdrage van 1 euro per bezorgmoment. Een vrijwillige extra bijdrage is natuurlijk van harte welkom.
 4. Wanneer we de materialen afleveren, zetten we deze voor uw deur, inclusief de donatiebus en bellen we aan. Op ruime afstand wachten we tot u de gereserveerde materialen in ontvangst heeft genomen en de donatie heeft gedaan.
 5. Wij nemen geen geleende spullen mee retour om overdracht van het virus zoveel mogelijk te beperken. Wij zullen ervoor zorgen, dat de verlenging wordt doorgevoerd en wij vragen daarvoor geen extra kosten.
 6. De link naar Aura online: https://speelotheekdezusjes.auralibrary.nl/auraicx.aspx
 7. Let op: wanneer u een materiaal reserveert in Aura online kies dan alleen materialen van de locatie waar u bent ingeschreven. Leden van de speel-o-theek in Hoorn kunnen alleen materialen lenen van de locatie Hoorn en leden van Heerhugowaard in Heerhugowaard.
 8. Wij hebben ook Specials te leen, waarvoor wij een extra bijdrage per week vragen. Voor nu geldt, dat we maximaal 3 weken een extra bijdrage in rekening brengen, ongeacht de lengte van de leen periode. Deze bijdrage wordt verrekend bij het terugbrengen van de materialen.
 9. U mag tijdens deze Corona tijd ook meer dan 3 of 6 materialen in uw bezit hebben, omdat u de geleende spullen voorlopig niet kan retourneren. Wel geldt een beperking tot 9 voor de leden met een basis lidmaatschap en 12 voor leden met een normaal lidmaatschap.
 10. Per keer kunnen wij maximaal 3 stuks gereserveerd speelgoed bij u aan huis leveren.
 11. Als de speel-o-theek weer opent vragen wij u om alle geleende materialen schoon en geteld terug te brengen. Mocht u dingen missen bij een spel of speelgoed, wilt u dat dan melden bij het terugbrengen, dat scheelt ons erg veel werk.
 12. U kunt natuurlijk ook nieuw lid worden . Vult u hier het inschrijfformulier in en wij mailen u de benodigde informatie toe.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u mailen of bellen met

heerhugowaard@speelotheekdezusjes.nl 06-23914254

Wij hopen dat wij u hiermee van dienst kunnen zijn en zien graag uw reservering tegemoet,

Veel speelplezier gewenst,

Team speel-o-theek de Zusjes Heerhugowaard.

Scroll naar boven

Onze Speel-o-theken zijn wegens de mei vakantie van 29 april t/m 12 mei gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg