Vind kinderzwerfboeken in de speel-o-theek!
(Alleen in Heerhugowaard)

Vind kinderzwerfboeken in de speel-o-theek! (Alleen in Heerhugowaard)

In  de centrale ruimte van speel-o-theek De Zusjes staat een kinderzwerfboekstation. Een bibliotheek, maar dan exclusief voor kinderboeken en gratis toegankelijk voor iedereen. De enige voorwaarde, is dat je het boek na lezen weer verder laat zwerven.

Boeken die door jou(w) kind met liefde zijn gelezen, zijn na een tijdje toch minder leuk. Te makkelijk, te dun, te veel plaatjes. Deze boeken zijn echter voor de volgende generatie kleintjes heerlijk om te ontdekken.

Lever ze daarom in bij een zwerfboekstation, zoals bij onze speel-o-theek, en geef ze een tweede (en derde, vierde…) kans.

Zelf mag je bij ons ook boeken lezen, meenemen en terugbrengen of bij een ander station weer inleveren. Anders bij de bibliotheek staat hiervoor geen termijn, en zijn er geen kosten aan verbonden. Ideaal dus ook voor kinderen die thuis niet zoveel boeken hebben!

Hier kun je zien op welke plekken in Heerhugowaard je een zwerfboekstation kunt vinden: https://www.kinderzwerfboek.nl/voor-kinderen/kinderzwerfboekstations/

En hier kun je meer informatie vinden over kinderzwerfboeken: https://www.kinderzwerfboek.nl/ 
De stichting zoekt altijd enthousiaste vrijwilligers, donateurs én BOEKEN!

Veel leesplezier!
Scroll naar boven

Onze Speel-o-theken zijn wegens de mei vakantie van 29 april t/m 12 mei gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg