Let op tijdens de zomervakantie hebben wij aangepaste openingstijden! Bekijk hier per locatie de aangepaste openingstijden.

Ook met een Huygenpas
naar speel-o-theek De Zusjes!

We vinden het erg belangrijk dat het speelgoed van de speel-o-theek voor zoveel mogelijk gezinnen beschikbaar is, daarom doen we ons best om onze lidmaatschapsprijzen laag te houden (klik hier voor prijzen).

Voor mensen met een laag inkomen kunnen we nog een tegemoetkoming doen: sinds begin 2019 staat speel-o-theek De Zusjes op de lijst van organisaties die een Huygenpas accepteren!

Ben je houder van een Huygenpas? Dan heb je een digitaal tegoed dat je kunt besteden aan sport, cultuur en sociale activiteiten binnen de gemeente. Een deel van dit tegoed kun je besteden aan een jaarlidmaatschap bij speel-o-theek De Zusjes.

Onze speel-o-theek is sportief én sociaal: we hebben loopfietsjes voor de allerkleinsten, grote (zachte) ballen en blikkengooien, allerlei gezelschapsspellen – competitief of coöperatief, en het mooiste fantasiespeelgoed.

We hebben ook een mooie collectie speciaal, aangepast speelgoed voor kinderen en volwassenen met een beperking (lichamelijk en/of verstandelijk) en dementerenden.

Daarnaast worden er regelmatig workshops georganiseerd in samenwerking met een kinderfysiotherapeute en/of kindercoach.

Kom ook eens gezellig samen spelen met andere kindjes, en ervaringen uitwisselen met hun (groot)ouders.

Wij schenken met liefde een kopje koffie.

Onze openingstijden vind je hier.

Denk je recht te hebben op een Huygenpas?

Kijk op www.haltewerk.nl voor meer informatie.
Scroll naar boven

Heerhugowaard is woensdag 15 mei gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg