Bestuur

Wij vinden het heerlijk om bezig te zijn met spel, spelen, activeren en stimuleren.

Speelmateriaal en spelletjes zijn daarvoor een mooi middel. Maar wat is een leuk spel, wat zijn goede speelmaterialen voor een kind of een volwassene met of zonder beperking.

Om ervoor te zorgen dat heel Heerhugowaard en Hoorn kan spelen, kan uitproberen en diverse mogelijkheden te ervaren zijn we gestart met een Speel-o-theek.

Wij streven erna om een speel-o-theek + te zijn.  Eén waar je voor iedereen, jong, oud met of zonder lichamelijke en/of verstandelijke beperking terecht kan voor passend (oefen) materiaal, speelgoed en spelletjes.

In Heerhugowaard zijn wij niet alleen open voor de particulier maar bieden wij ook mogelijkheden voor bedrijven: bv instellingen, scholen, kinderdagverblijven, zorgboerderijen enz. voor een lidmaatschap.

Beide speel-o-theken vinden het fijn om de materialen op maat aan te bieden, wij horen graag wat de behoefte van onze leden is. Zo kunnen wij op de behoefte van u inspelen.

In Heerhugowaard zitten wij op de 1e verdieping bij Zowiezo kinderopvang. Dit is alleen per trap bereikbaar. Wij weten dat niet iedereen bij ons kan komen, daarom wij komen dan graag bij u aan huis met onze Mobiele service.

In Hoorn zitten wij in de bibliotheek Kersenboogerd.

Even voorstellen...

Scroll naar boven