Ook met een Cultuurstrippenkaart van Gemeente Hoorn naar speel-o-theek De Zusjes!​

We vinden het erg belangrijk dat het speelgoed van de Speel-o-theek voor zoveel mogelijk gezinnen beschikbaar is, daarom doen we ons best om onze lidmaatschapsprijzen laag te houden (klik hier voor prijzen).
Voor mensen met een laag inkomen kunnen we nog een tegemoetkoming doen: sinds begin 2020 staat speel-o-theek De Zusjes op de lijst van organisaties die de cultuurstrippenkaart van de Gemeente Hoorn accepteren!

Ben je houder van een cultuurstrippenkaart? Om te kunnen betalen met strippen is een geldige stamkaart nodig met naam, geboortedatum en foto van de gebruiker.

Een deel van dit tegoed kun je besteden aan een jaarlidmaatschap bij De Zusjes.

Onze speel-o-theek is sportief én sociaal: we hebben loopfietsjes voor de allerkleinsten, grote (zachte) ballen en blikkengooien, allerlei gezelschapsspellen – competitief of coöperatief, en het mooiste fantasiespeelgoed.

We hebben ook een mooie collectie speciaal, aangepast speelgoed voor kinderen en volwassenen met een beperking (lichamelijk en/of verstandelijk) en dementerenden.

Daarnaast zullen er regelmatig workshops georganiseerd worden.

Kom ook eens gezellig samen spelen met andere kindjes, en ervaringen uitwisselen met hun (groot)ouders. Wij schenken met liefde een kopje koffie.
Onze openingstijden vind je hier.

Denk je recht te hebben op een cultuurstrippenkaart?
Kijk op www.hoorn.nl/strippenkaart voor meer informatie.
Scroll naar boven

Schellinkhout is zondag 26 mei i.v.m. de Kermis gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg

Andijk is dinsdag 11 juni gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg

Heerhugowaard is woensdag 15 mei gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg