Bezorgen Locatie Hoorn

Speel-o-theek de Zusjes Hoorn gaat vanaf zaterdag 16 januari weer bezorgen

Ivm het corona virus zijn wij genoodzaakt om onze deuren nog langer gesloten te houden. Juist in deze tijd is dit een moeilijk besluit, omdat kinderen vooral nu snakken naar speelmateriaal. Om toch gebruik te kunnen maken van de speel-o-theek hebben wij het volgende bedacht.
Bezorgen Locatie Hoorn

We kunnen uw reservering thuis bezorgen.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Via uw online omgeving in Aura (zorg dat u een profiel hebt aangemaakt) kunt u speelmateriaal reserveren. Vervolgens zullen wij deze materialen op de eerst volgende zaterdag bij u langsbrengen. U krijgt van tevoren een tijdvak te horen wanneer wij voor de deur staan.
  2. Reserveert u voor vrijdagochtend 10 uur dan bezorgen wij de zaterdag erna.
  3. Voor het bezorgen vragen wij, ivm corona, wel een extra bijdrage van 1 euro per bezorgmoment. Een vrijwillige extra bijdrage is natuurlijk van harte welkom.
  4. Wanneer we de materialen afleveren, zetten we deze voor uw deur, inclusief de donatiebus en bellen we aan. Op ruime afstand wachten we tot u de gereserveerde materialen in ontvangst heeft genomen en de donatie heeft gedaan.
  5. Wij nemen u eerder geleende spullen mee retour en controleren dit bij terugkomst in de speel-o-theek.
  6. De link naar Aura online: https://speelotheekdezusjes.auralibrary.nl/auraicx.aspx
  7. Let op: wanneer u een materiaal reserveert in Aura online kies dan alleen materialen van de locatie waar u bent ingeschreven. Leden van de speel-o-theek in Hoorn kunnen alleen materialen lenen van de locatie Hoorn en leden van Heerhugowaard in Heerhugowaard.
  8. Als de speel-o-theek weer opent vragen wij u om alle geleende materialen schoon en geteld terug te brengen. Mocht u dingen missen bij een spel of speelgoed, wilt u dat dan melden bij het terugbrengen, dat scheelt ons erg veel werk.
  9. U kunt natuurlijk ook nieuw lid worden Vult u hier het inschrijfformulier in en wij mailen u de benodigde informatie toe.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben dan kunt u mailen of bellen met

hoorn@speelotheekdezusjes.nl – 06-83994373

 

Wij hopen dat wij u hiermee van dienst kunnen zijn en zien graag uw reservering tegemoet,

Veel speelplezier gewenst,

Team speel-o-theek de Zusjes

 

Scroll naar boven

De Speel-o-theek is dinsdag 12 december gesloten.

padlock, door, lock-172770.jpg